Flexibel of vast werken in de zorg?

Bij zMW hebben wij veel mogelijkheden voor werken in de zorg. Wil je graag deel uit maken van een vast team? Klik dan op de button ‘werken in een team’. Wil je graag je eigen rooster bepalen en werken wanneer jij dat wilt? Klik dan op de button ‘werken bij Match!‘ Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd bellen, appen of mailen. 06-82401770. Mail recruitment@zmw.nl

Makers van Zorg Met Waarde

Bij zorggroep Maas en Waal leveren we zorg met waarde. Dit doen we door kleur te geven aan het leven van onze bewoners. Uiteraard met professionele zorg maar wel met een glimlach. We houden van een huiselijke en vertrouwde sfeer en een ontspannen cultuur. Voor onze bewoners, cliënten én voor onze medewerkers. Geef jij ook graag kleur aan het leven van een ander en aan je eigen leven? Dan is zorggroep Maas en Waal op zoek naar jou!

Wij zoeken kleurversterkers

Werken bij zorggroep Maas Waal betekent werken in een professionele omgeving. Bij ons krijg je de ruimte om je vakmanschap te laten gelden én je verder te ontwikkelen. Kleur bij ons je carrière in zoals jij dat wilt! Wij zijn ondernemend en gaan vooruit. Ga je mee? Je mag ambities hebben. Wij investeren in jouw ontwikkeling door een passend trainingsaanbod, dat aansluit op jouw wensen.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Jolanda Hock, recruiter bij zMW!
We zijn op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar.