Verfrissend anders leren! (BBL)

Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in kleurrijke ontwikkeling. We geloven dat je tijd nodig hebt om te leren en te leren werken in de zorg. Daarom ben je bij ons niet direct ingeroosterd maar krijg je twee maanden de tijd om te wennen, te leren en je thuis te voelen. Daarna ben je twee maanden voor de helft van je werktijd ingeroosterd.

Na een half jaar ben jij klaar om volledig mee te draaien in de reguliere bezetting. Verfrissend anders en zo geef ook jij kleur aan het leven van onze bewoners en cliƫnten. Als leerling verzorgende combineer je werken en leren. We leiden je breed op. Tijdens je opleiding werk je op verschillende afdelingen en werk je met verschillende doelgroepen. Zo leer je alle ins en outs van het vak kennen.

Stageplaatsen (o.a. BOL)

De theorie in de praktijk brengen. Daar bieden we je graag ruimte voor. Zowel in de zorg als daarbuiten begeleiden we stagiaires. Je kunt daarbij denken aan zorghulp, helpende, verzorgende, verpleegkundige en maatschappelijke zorg. Ook als je fysiotherapie, ergotherapie, huisarts in opleiding of specialist ouderengeneeskunde in opleiding bent helpen we je graag.

Gerelateerde vacatures

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Jolanda Hock, recruiter bij zMW!
We zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.